Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Eğitim ve Bilinçlendirme Çalışmalarımız
Anasayfa > Hizmetler > Sıfır Atık > Eğitim ve Bilinçlendirme Çalışmalarımız

Sıfır Atık Projesi Kapsamında;

11.02.2022 tarihinde Belediye Meclis Salonumuzda saat 10.00 ile 11.00 arasında Tüm Birim Müdürlerimize eğitim verilmiştir. Ayrıca saat 14.00 ile 15.00 arasında Müdürlüklerimizden talep edilmiş olan Sıfır atık sorumlu personeli, Temizlik Personeli ve Yemekhane Personellerine Sıfır Atık Projesi ile ilgili eğitim verilmiştir.

Ayrıca; Belediye ana hizmet binamız ve yerleşkelerinde çalışan personellere yönelik, 1 Mart 2022 tarihi ile 4 Mart 2022 tarihi arasında toplamda 8 oturum olacak şekilde eğitim planlanmıştır. Eğitimler sabah 10.00 ve öğle sonrası 15.00 saatlerinde uygulama üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplamda 400 personelimize online olarak eğitim verilmiştir.

Karabağlar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak; 3 Ekim 2022 tarihi itibariyle Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli olarak ilk ve ortaokullar ile lise öğrencilerine yönelik farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacıyla "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" konulu eğitimler verilmektedir. Eğitim kapsamında; iklim Değişikliği, Atık Yönetimi, Tehlikeli ve Tehlikesiz Atıklar ile Karabağlar İlçe Genelinde uygulamaya başlanılan Sıfır Atık Projesi hakkında 13 eğitim kurumunda toplam 1820 Öğrencinin eğitimi tamamlanmış, okullara geri dönüşüm kutuları Belediyemizce yerleştirilmiştir. Kasım ve Aralık aylarında eğitimlerimiz devam edecektir.

 

Karabağlar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak; 3 Ekim 2022 tarihi itibariyle Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli başlanılmış olan eğitimlerimizde öğrencilerine yönelik farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacıyla "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" konulu eğitimler verilmektedir.

Eğitim kapsamında; iklim Değişikliği, Atık Yönetimi, Tehlikeli ve Tehlikesiz Atıklar ile Karabağlar İlçe Genelinde uygulamaya başlanılan Sıfır Atık Projesi hakkında 100 eğitim kurumunda toplam 8500 Öğrencinin eğitimi tamamlanmış, okullara geri dönüşüm kutuları Belediyemizce yerleştirilmiştir.

Ayrıca İlçemizde yer alan İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencileriyle, Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlik görevini yapan erlere yönelik Sürdürülebilir Kalkınma ve Atık Yönetimi ilişkisi hakkında bilinçlendirme eğitimleri verilmiştir.

Eğitim Fotoğraflarımız;

Top