Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat


ÇÖP TOPLAMA HİZMETİ

Belediyemiz şirketi olan KARBEL İzmir Karabağlar Belediyesi İnşaat Temizlik Tanıtım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; 07:00-15:00 ve 23:00-07:00 vardiyaları olmak üzere haftanın 7 günü çalışma yapmaktadır. Günlük toplanan çöp miktarı yaklaşık 490 tondur. Vardiya amirine (Pazar günü hariç) gün 24 saat 0 232 414 77 43 numaralı telefondan ulaşabilmektedir.  Pazar günü vardiya amiri 09:00 – 17:00 saatleri arasında görev yapmakta olup, bu saatler arasından 0 232 414 77 43 numaralı telefondan ulaşabilmektedir.

ATIK EV EŞYALARI TOPLAMA HİZMETİ

İlçemiz sınırlarında sokağa bırakılan koltuk, sehpa gibi ev eşyaları toplanarak toplama sahasına götürülmektedir. Vatandaşımız 0 232 414 77 43 numaralı telefon hattımızdan müdürlüğümüze ulaştığı takdirde, eski mobilyaları sokak kapısından alınmakta, böylece sokakta kötü görüntünün önüne geçilmeye çalışılmaktadır.

KONTEYNER YIKAMA HİZMETİ

İlçemizde kullanılan konteynerler yerinde yıkama aracıyla yıkanıp, dezenfekte edilmektedir. İlçemizde 9750 adet konteyner mevcut olup, günlük ortalama 210 konteyner yıkanarak dezenfekte edilmektedir.

SÜPÜRGE EKİPLERİ HİZMETİ

Nüfus ve fiziki yapısı esas alarak oluşturmuş olduğumuz beş süpürge mıntıkasında ekiplerimiz 07:00 – 15:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İlçemizde bulunan 58 mahalle ve 3600 sokak planlama dahilinde süpürülmektedir.  

KİREÇ EKİBİ HİZMETİ

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan istinat duvarları, okullar, şehitlikler, mezarlıklar, parklar, sevgi yolları, sağlık ocakları ve görüntü kirliliği yaratan eski metruk evlerin dış cepheleri ile kurban satış ve kesim yerlerinin kireçleme işlemi yapılmaktadır.

BAYRAK VE PANKART EKİBİ HİZMETİ

Milli bayramlarda, özel günlerde ve belediyemiz tarafından düzenlenen etkinliklerde, etkinlik alanlarında ekibimiz tarafından bayraklama çalışması yapılmaktadır.  Ayrıca, cadde, sokak ve bulvarlara izinsiz olarak asılan ve görüntü kirliliği yaratan afişler toplanmaktadır.

ATÖLYE EKİBİ HİZMETİ

Başta çöp kamyonlarımız olmak üzere müdürlüğümüz tarafından kullanılmakta olan araç, gereç ve ekipmanlar ile konteynerlerin tamir ve bakımları yapılmaktadır.

 

 

Top