Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Taziye Hizmetleri
Anasayfa > Hizmetler > Taziye Hizmetleri

Taziye Hizmetleri

Taziye Evi:

Vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinin, başsağlığı ve taziye ziyaretlerini kabul ettiği bir mekan olan taziye evi, bir aileye en fazla üç gün için tahsis edilmektedir. Vefat tarihi itibariyle 10 gün içinde ölüm raporu ve nüfus cüzdanı ile müracaat eden herkesin faydalanabileceği taziye evi, 2016 yılında hizmete başlamıştır.

Taziye Çadırı:

Taziye evinin bulunmadığı bölgelerde ise taziye çadırı hizmeti verilmektedir. Taziye çadırı, ekiplerimiz tarafından vefat eden vatandaşlarımızın ailelerin talep ettiği adrese kurulmaktadır.

Taziye ve Servis Aracı:

Bünyemizde bulunan iki adet ikram aracı ile ilçemiz sınırlarında vefat eden vatandaşlarımızın cenaze törenleri için ibadethanelere (cami, cemevi) gidilerek çay, kahve ve meyve suyu ikramı yapılmaktadır. Taziye hizmetleri birimini telefonla arayarak talep edilen ikram aracı, aracın uygunluk durumuna göre yönlendirilmektedir. Ayrıca cenaze töreninin gerçekleştiği ibadethane (cami, cemevi) ile mezarlık arasında ulaşımı sağlamak amacıyla servis hizmeti verilmektedir. 



Taziye İçin Masa Sandalye Desteği Hizmeti:

Vefat eden vatandaşın ailesinin, vefat tarihi itibariyle 10 gün içinde ölüm raporu ve nüfus cüzdanı ile müracaat etmesi halinde, ailelere en fazla yedi gün kullanılmak üzere masa ve sandalye desteği verilmektedir. (Taziye evine yakın adresler hariç)


İletişim

Hafta İçi 414 79 21

414 79 23

Hafta Sonu 414 76 00 414 76 01



 

 

Top