Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Mayıs 2019, 10:39
Okunma: 594 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi’nden geleneksel birlik beraberlik iftarı

 

Karabağlar Belediyesi, mübarek Ramazan Ayı nedeniyle başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, çok sayıda davetlinin katılımıyla geleneksel iftar daveti düzenledi. İftarda konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Ayı ve ardından kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nın başta Karabağlar halkı olmak üzere tüm insanlara sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesini diledi.


Uzundere Rekreasyon Alanı Türkan Şoray Nikah Salonu’nun bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, şehit aileleri ve gazi yakınları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve meslek odaları temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinin ardından şehitlerimize dualar okundu. Ardından da Başkan Muhittin Selvitopu yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı’nın barışın, sevgi ve saygının yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu belirterek,  “Bizler de ülkemizde birliğin ve beraberliğin hakim olması ve hepimizin barış içinde kardeşçe yaşamımızı sürdürmemizi temenni ediyoruz” dedi.

Şehitlerimize çok şey borçluyuz

Bu iftar sofralarında otururken, bu vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de asla unutmamak gerektiğini ifade eden Başkan Muhittin Selvitopu,  “Onlara çok şey borçluyuz. Onları minnetle, şükranla, rahmetle anıyoruz. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Diliyorum bundan sonraki süreçte şehitlerimiz olmaz ve hep birlikte kardeşçe yaşarız.” dedi.

Selvitopu son olarak tüm konukların ve Karabağlar halkının yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın tüm ülkemize sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesini diledi.

Atatürk tablosu hediye ettiler

İftar programında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru, Başkan Muhittin Selvitopu’na günün anısına Atatürk tablosu verirken,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Emekli Albay Mehmet Gökmen ve dernek üyeleri de Başkan Selvitopu’na çiçek sunarak teşekkür ettiler.

Top