Tarih: 01 Nisan 2021, 09:58

Karabağlar Belediyesi’nden Kızılay’la Örnek İşbirliği

Karabağlar Belediyesi Kızılay’la örnek bir işbirliğine giderek, Yunus Emre Pazaryeri’nin altındaki 100 metrekarelik alanı Kızılay Giyim Mağazası ve depo olarak düzenliyor. Pazaryeri otoparkında oluşturulacak bu alanın girişi ayrı olacak. Mağazada ayrıca deneme kabinleri, temizlik odası yer alacak. Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dar gelirli ailelerin giysi ihtiyacının karşılanmasında önemli bir işlev görecek Kızılay mağaza ve deposunun yapımına başladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, alanı inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yapılması gereken işlerle ilgili talimat verdi. Karabağlar’da kamu kurumları, sivil toplum ve meslek örgütleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını ve halka dokunacak projeleri birlikte yaşama geçirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Kızılay mağaza ve deposu da bunlardan biri olacak. Olanaklarımızı sonuna kadar zorlayarak, dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Biliyoruz ki bu tür çalışmalar onların sıkıntılarını bir parça da olsa azaltmaya yardımcı oluyor. Bundan sonra da dayanışmayı temel alan projeleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İncelemenin ardından Yunus Emre Pazaryeri’ni de gezen Başkan Selvitopu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.