Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 09 Ekim 2018, 15:21
Okunma: 784 Kez Görüntülendi


Karabağlar’da Birlik,  Beraberlik Kahvaltısı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Muammer Akar Mahallesi'nde CHP İzmir milletvekilleri, ilçe başkanı, muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi.  Birlik, beraberlik ve dayanışma  içerisinde geçen kahvaltıda konuşan Başkan Selvitopu, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri el ele kol kola birlik ve dayanışma içinde aşabileceğimizi vurguladı. Selvitopu ayrıca, yaklaşan yerel seçimlere de değinerek Karabağlar'da CHP'nin yeniden başarı sağlayacağını söyledi.

 

Karabağlar Belediyesi Nisa Serezli Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitıopu, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Özcan Purçu, Bedri Serter, Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

Bu kahvaltı organizasyonunun CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’nun önerisiyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Selvitopu, Beko’ya katkılarından, milletvekilleri ve mahalle sakinlerine ise yoğun  katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gecemiz, gündüzümüz, 24 saatimiz Karabağlar

Kahvaltıya katılan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan onların hal ve hatırlarını soran Başkan Selvitopu, yapmış olduğu konuşmada ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri el ele kol kola birlik ve dayanışma içinde aşabileceğimizi söyledi. Selvitopu,  “Yeter ki içimizdeki insan sevgisini hep hatırlayalım. Sevgi ve kardeşlik içerisinde birlikte hareket edelim. Bizler de Karabağlar’da ilçe örgütümüz ve yerel yönetimle bunu oluşturmaya ve Karabağlar halkına layık olmaya çalışıyoruz. Gecemiz,  gündüzümüz,  24 saatimiz Karabağlar’da 500 bin insanımızın mutlu olması. Bunu Karabağlar'da bir hayli ilerlere götürdük. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var, buna hep birlikte hazırlanacağız. Karabağlar’da CHP bayrağı dalgalanmaya devam edecek"diye konuştu.

"40 yıldır bu mahalledeyim"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kahvaltıda yaptığı konuşmada  40 yıldan bu yana bu mahallede oturduğunu belirterek,  “Ben bu mahalleden çıkarak nereye aday olduysam hep destek gördüm. Bizi bugün yalnız bırakmayan demokratik kitle örgütlerinin başkanlarına, milletvekillerine, siyasi parti il ve ilçe yöneticilerine, komşularına, yol arkadaşlarıma ve bize en büyük katkıyı sunan Belediye Başkanımız ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar’ın çok güzel bir ilçe olduğunun altını çizen Beko, “Geçenlerde Başkanımızın davetlisi olarak Uzundere’de düzenlenen Kültürler Buluşması etkinliğine gittim. Katılımcılar gerçekten çok güzel oyunlar oynadılar. Burası gerçekten güzel bir ilçe. Ben mahallemde kavga nedir hatırlamam bile. Buraların değerini bilmek, buralara hep beraber sahip çıkmamız lazım.” dedi.

 

Birlik ve beraberlik mesajları

Daha sonra söz alan CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Bedri Serter ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise birlik ve beraberliğin önemine değinen konuşmalar yaptı. Özcan Purçu, "Birlik ve beraberlik içinde yerel seçimlerde çalışacağız ve kazanacağız derken Bedri Serter ise "CHP var olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri sonsuza kadar muhafaza olacaktır. Bunun size sözünü veriyorum" dedi. Yıldız ise bu kahvaltıda birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin verildiğini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.

Vatandaşlarla sohbet ettiler

Kahvaltı organizasyonunun ardından Başkan Muhittin Selvitopu ve CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, vatandaşlarla bir araya gelip bir süre sohbet ettiler.

 

Top