Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Ekim 2020, 09:50
Okunma: 326 Kez Görüntülendi

 

Karabağlar’da Yüz Yüze Eğitim Okulları Dezenfekte Ediliyor

 

Karabağlar Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü yeniden başlayacak yüz yüze eğitim öncesi belirlenen okullarda dezenfeksiyon çalışması başlattı. Özenle yürütülen çalışmalar kapsamında okullar, sınıfları, merdivenleri, tuvaletleri, koridorları öncelikli olmak üzere baştan aşağı dezenfekte ediliyor. Çalışmalar sırasında öğrencilere zarar vermeyecek dezenfektan malzemelerinin kullanılmasına dikkat ediliyor. Karabağlar Belediyesi ayrıca bu okullara maske ve el dezenfektanı da gönderdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, koronavirüs salgınıyla mücadeleyi bir çok alanda sürdürdüklerini hatırlatarak, “Vaka sayılarındaki artışa bağlı olarak biz de hizmet binalarında, pazaryerlerindeki önlemlerimizi yoğunlaştırdık. Toplum yaşam ve kullanım alanlarını belirli aralıklarla dezenfekte ediyoruz. Geçen ay olduğu gibi, yüz yüze eğitimin başlayacağı okullarımıza da gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Aylar sonra yeniden okullarına, arkadaşlarına kavuşacak öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyorum. Onlar bizim her şeyimiz” dedi.

Salgın sürecinde ilçedeki berberler, kuaförler, kahvehaneler, camiler gibi birçok yerin dezenfeksiyonunu yapan Karabağlar Belediyesi, özellikle LGS, YKS gibi önemli sınavlar öncesi de okullarda dezenfeksiyon işlemi yaptı.

 

 

Top